avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sfat

am lucrat aproape un am pe o masina,fara nici un fel de contract.Acum cateva zile am avut un accident minor...seful spunandu-mi ca daca nu platesc daunele ma da in judecata.As dori sa stiu daca este posibil acest lucru si daca da ce conseinte sunt daca nu platesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 8 Ianuarie 2013
Nu se poate angaja raspunderea dvs. patrimoniala intrucat nu ati avut c.i.m.
Nu stiu daca se poate indrepta in civil impotriva dvs. Poate un jurist ne da mai multe detalii.
Se poate angaja raspunderea persoanei respective si chiar daca nu a avut contract de munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie sef - angajat (marire asigurare in urma unui accident). cum se procedeaza corect si legal? adymoldovan adymoldovan Buna. Imi cer scuze pentru deranjul survenit in urma acestui post, insa am nevoie de ajutorul dvs. Va dau urmatorul caz: Sofer angajat, provoaca o dauna minora ... (vezi toată discuția)
Proces cu omniasig pedy4 pedy4 am condus masina firmei la care lucrez fara sa aibe rca,am lavit o masina care avea casco. nu am stiut ca nu are rca. as dori niste sfaturi. Multumesc (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala sau delictuala brendissima brendissima Speta este urmatoarea: salariatul transporta in masina de serviciu, in weekend, alte persoane, desi nu avea voie. In timp ce se odihnea pe bancheta din spate ... (vezi toată discuția)