avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie in anulare

recursul a fost admis proces civil. s-a dat rejudecare pe un capat si pe altul nu. am depus contestatie in anulare cu privire la acesta. intrebarea este ce se judeca mai intai? rejudecare la tribunal la acel capat sau se asteapta judecarea contestatiei? se face cerere pentru suspendare judecata tribunal? nu am primit citatiile nici de la rejudecare nici de la contestatie. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 18:00, 8 Ianuarie 2013
si inca ceva nu am acces la dosar care a fost trimis la tribunal la rejudecare. mi s-a spus ca dupa ce primesc citatia voi putea sa il vad. e normal??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa fac o contestatie in anulare la o decizie de recurs data de un complet de judecata al curtii de apel. Pe scurt am avut un dosar de ... (vezi toată discuția)
Am castigat fondul, cum procedez in recurs? comm comm Buna ziua, am o problema cu un pv radar contestat la judecatorie, eram cu familia mergeam in coloana , masina politiei nesemnalizata(logan albastru) a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drept - posibilitate plangere cedo ContSters269240 ContSters269240 un litigiu de munca care a durat 2 ani. actiune respinsa la fond, rejudecare doar pe un capat din 5 obtinuta la recurs, contestatie in anulare pe capatul 2 ... (vezi toată discuția)