avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce sa fac ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce sa fac ?

Va rog dati-mi si mie un sfat , lucrez la o fabrica de mobila si tapitarie de 4 ani ,acum patronul nu mai are comenzi si vrea sa opreasca doar 20 de persoane care se ocupa de magazine si pe restul sa ne dea in somaj . In aceeasi unitate am lucrat impreuna cu sotul meu , pute-m sa cerem cele 6 salari compesatori care se aude ca in perioada aceasta s-ar da . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 9 Februarie 2009
Aceasta prevedere este aplicabila in cazul concedierilor colective si nu in situatia concedierilor individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei protejati de codul muncii impotriva concedierii AllexCT AllexCT Nu gasesc nicaieri ce persoane pot fii protejate impotriva concedierii colective. Daca lucrez la o firma de 12 ani si mai am 2 ani pana la pensionare pot fii ... (vezi toată discuția)
Concediere Damiru Damiru Am lusrat la CFR si in urma disponiobilizarii in preavizul de 20 de zile mi-a fost comunicat faptul ca trebuie sa stau 8 ore ! Nu exista o lista minima de ... (vezi toată discuția)
Codul muncii si disponibilizarea petru lucaci petru lucaci Buna ziua! Am varsta de 57 ani si7 luni. La 61 de ani indeplinesc conditiile de pensionare la limita de varsta cu reducerea corespunzatoare pentru anii ... (vezi toată discuția)