avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare-cumparare

Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2012, am pregatit dosarul pentru trecerea pe numele meu, dar in ultima clipa mi s-a cerut adeverinta de la Finante din care sa reiasa daca s-a recuperat sau nu taxa de prima inmatriculare de catre proprietarul anterior. Am aflat ca taxa a fost recuperata, deci urmeaza ca eu sa platesc la randul meu taxa de prima inmatriculare, ceea ce m-a socat de-a dreptul!
Nu-mi permit financiar si as vrea sa stiu daca se poate rezilia contractul de vanzare-cumparare( presupunand ca vanzatorul e de acord).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: katia29 , utilizator 15:53, 9 Ianuarie 2013
Da se poate anula contractul de vanzare - cumparare prin vointa unilaterala daca cel cu care ati incheiat acel contract nu a respectat obligatiile care ii revin lui.
Am inteles, dar cum se procedeaza? Mergem la avocat, notar? Suntem din judete diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantele la asociatie ale fostului proprietar bumbu bumbu Buna ziua , am si eu o intrebare la dvs, daca ma puteti ajuta . In luna decembrie 2012 am achizitionat un apartament , in momentul semnarii contractului de ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare(masina inmatriculata fara taxa,vanduta) focsany focsany Am o problema...mare.Am cumparat o masina in noiembrie 2012,am intrebat vanzatorul daca a platit taxa,a zis ca da si a ramas sa-l contactez dupa ce fac ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu traian_iulian traian_iulian Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3). Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)