avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza si permis de sedere cetatean strain in urma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza si permis de sedere cetatean strain in urma casatoriei cu cetatean roman

Buna ziua
Vreau sa va intreb eu sunt cetatianca moldoveanca si sunt casatorita cu un cetatian roman pot sa obtin viza de sedere lunga in statul Roman daca da de ce acte am nevoie?multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga123 , utilizator 21:13, 9 Ianuarie 2013
Cum ati reusit sa va casatoriti atat de repede? :)
Acum cateva zile va interesati de acte pentru casatoria in Israel, trebuia sa continuati discutia in acel topic.

Aveti informatiile la link-urile de mai jos.

Aici informatii despre ce trebuie sa faceti ca membru de familie al unui cetatean roman:
[ link extern ] /

iar aici despre ce trebuie sa faceti dupa ce intrati in tara (prima lista, aceea unde sunt enumerate actele pentru Sotul/sotia cetateanului roman):
[ link extern ]
Eu vreau sa stiu de la inceput cum trebuie sa procedez mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman in israel Olga123 Olga123 Eu doresc sa ma casatoresc cu cetatian roman eu fiind cetatianca moldoveanca si noi amindoi suntem in israel muncim ce acte ne trebuie pentru a inregistra ... (vezi toată discuția)
Casatorie si viza de sedere younes younes ma numesc ahmad younes sunt din israel am venit in romania la prietena mea si vreau sa intreb ce acte imi trebuie pentru casatorie si pentru viza de sedere pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)