CE DREPTURI SI OBLIGATII AU PARINTII FATA DE UN MINOR DE LA DESPARTIREA IN FAPT PANA LA PRONUNTAREA INSTANTEI?? MENTIONEZ CA MINORUL LOCUIESTE CU MAMA LUI SI NU II ACORDA TATALUI DECAT 2 3 ORE DUMINICA DREPT DE VIZITA NUMAI IN PREZENTA EI.IN CONDIITILE IN CARE PANA ACUM O LUNA MINORUL ERA LUAT DE TATAL LUI IN ZIUA DE LUNI DE DIMINEATA PANA SEARA MAMA FIIND FORTATA DE IMPREJURARI SA PROCEDEZE ASA.IN URMA ANCHETEI SOCIALE SOLICITATA DE ACEASTA SA STABILIT CA AMBII PARINTII SUNT IN MASURA SE EDUCE SI SA CREASCA MINORUL.
Puteti face o sesizare la Sectia de Politie, la Directia pentru protectie sociala a copilului (DGASPC) din raza teritoriala unde minorul are domiciliul pentru rele tratamente aplicate minorului.
Trebuia sa faceti acest lucru imediat ce l-ati vazut cu vanatai.Ar fi indicat sa mai existe si un martor care sa vada aceste vanatai ale copilului.
Legal, pana la desfacearea casatoriei si incredintarea minorului, ambii parinti isi pot exercita in mod deplin drepturile cu privire la cresterea si ingrijirea copilului insa practic, nu exista reglementare pentru modul in care se desfasoara acest lucru.
Avem de-a face cu inca o lacuna a legislatiei in acest domeniu.....
Program vizita
zitus
as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D
am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
uca_mariuca
Am divortat n decembrie anu trecut, am un copil minor care mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si deocamdata locuiesc la mama mea cu care nu ... (vezi toată discuția)