avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA 2013

Ce declaratii se depun de catre PFA si IF pe anul 2013?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:00, 10 Ianuarie 2013
392 220 200 minim
mai departe, 112 daca are salariati, 300 394 daca are tva si ar mai fii pt importuri AIC..
Mai multe detalii...Ca nu e legea asa de simpla...Ce am vrea noi sa fie asa...:D
Si declaratia 600 daca nu aveti un alt loc de munca sau calitatea de pensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se paltesc la pfa? liveomars liveomars Buna ziua, Ma intereseaza la PFA ce taxe se platesc: 16 % impozit pe venitul net sau brut? 5.5% CAS din net sau brut? 31.5 % pensii din net sau ... (vezi toată discuția)