avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

buna seara,
Am o mare nelamurire in ceea ce priveste actul de mostenitor al mamei mele.
Mama mea are in mostenire 6800mp de la parinti,curte+casa in Ploiesti,terenul este intravilan.
Problema a aparut cand a vrut sa faca intabularea terenului pentru ai putea da fratelui meu o parcela din acest teren,pentru ca la masuratori au iesit decat 6200mp in loc de 6800mp.

As vrea sa-mi dati si mie un sfat,ce sa facem mai intai?
Cel mai recent răspuns: alex-andru , utilizator 22:03, 9 Ianuarie 2013
Fie va declarati de acord cu masuratorile cadastrale fie deschideti in instanta actiune in granituire si va recuperati restul de teren care probabil v a fost ciuntit de vecini....
Asta inseamna ca trebuie sa chem in instanta toti vecinii?
Tin sa precizez ca am 5 vecini si al 6-lea a cumparat recent un teren alaturat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Granituire/revendicare bună ziua, am cumpărat recent un teren intravilan cu o suprafața ... Putin22 Putin22 Bună ziua, Am cumpărat recent un teren intravilan cu o suprafața totala in actele cadastrale de 1250 mp, cu o deschidere de 12,5 ml. in urma unor ... (vezi toată discuția)
Intrebare indiviziune TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, In anul 2006 am cumparat un teren agricol, prin act de vanzare cumparare, pe care l-am intabulat cu titlu de vanzare cumparare, facandu-i si o ... (vezi toată discuția)