avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este amenda pentru amanarea re- inmatricularii?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este amenda pentru amanarea re- inmatricularii?

Am cumparat anul trecut in aprilie un autoturism (1242cmc) - masina de showroom cu 6000km la bord produs in 2009-de la un dealer auto. Ei mi-au spus ca pot sa o inmatriculez daca vreau si in 2 ani. Acum mi-am adus aminte si doresc sa va intreb: primesc vreo amenda daca o inmatriculez acum? Daca da...care?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
dude, utilizator
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 09:00, 10 Ianuarie 2013
Din cate stiu,numai de la Fisc puteti primi amenda daca nu ati respectat termenul de declarare a bunului dobandit pentru impunere.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
praetorian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O părere privind inducerea în eroare (sau chiar înșelătorie din punctul meu de vedere) la achiziționarea unui autoturism: mai poate fi considerat nou dacă a stat 4-5 luni în showroom? utilizator-1 utilizator-1 am achizitionat un autoturism de la o reprezentanta auto si mi s a parut suspect din start cand am fost sa l ridic; am cerut un autorism nou din fabrica si ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca este bine cum gandesc eu noua taxa auto ? alexro13 alexro13 buna ziua,vreau sa imi achizitionez o masina sh si sunt confuz cu noua taxa. de exemplu daca vreau sa imi cumpar un opel vectra din anul 1999 dar ea a fost ... (vezi toată discuția)