avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca si coeficientii minimi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca si coeficientii minimi de ierarhizare

Buna ziua, suntem o firma de constructii cu un nr mediu de 60 salariati si m-ar interesa sa stiu daca mai exista diferentierea retributiilor pe categorii si legea care reglementeaza acest lucru, si in acelasi timp daca contractul colectiv la nivel de intreprindere mai reprezinta o obligativitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 10 Ianuarie 2013
Numai exista aceasta diferentiere, decat daca coeficientii de ierarhizare sunt prevazuti in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

La nivel de unitate este obligatorie negocierea ccm-ului si nu incheierea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea incheierii ccm la nivel de unitate lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , ma intereseaza sa stiu daca mai este obligatoriu sa se incheie contractul colectiv de munca pentru anul 2013 la nivel de unitate . Suntem o ... (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare in 2012 anca.d anca.d Buna ziua! Spuneti-mi va rog, avand in vedere ca s-a modificat salariul minim brut pe tara garantat in plata, care sunt coeficientii de ierarhizare in ... (vezi toată discuția)
Salar minim 2012... 2anca 2anca Ma puteti lamuri si pe mine daca mai sunt obligatorii sporul de vechime si coeficientii de ierarhizare? Va multumesc (vezi toată discuția)