avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actiuni din dividende neincasate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actiuni din dividende neincasate

buna ziua,
as dori sa stiu daca se pot recupera parte din dividendele neincasate de pe o perioada de aprox. 17 ani. Patronul acelei firme a ocolit intotdeauna aceasta situatie, iar parintii mei nu au reusit in acesti ani sa intre in posesia banilor ce li se cuveneau.
Unde trebuie sa merg pentru a incerca sa rezolv aceasta situatie?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:58, 10 Ianuarie 2013
Daca nu ati putut sa intrati in posesia dividendelor, daca acestea s-au alocat dar nu s-au platit din vina firmei, puteti merge in instanta. Asta doar in interiorul termenului de prescriptie 3 ani, pentru drepturile aferente ultimilor 3 ani iar restul s-au pierdut.
cum pot afla care este profitul societatii pe ultimii 3 ani?
multumesc
Intrati la adresa urmatoare si aflati din situatiile financiare anuale daca firma a avut sau nu profit.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende si actiuni ContSters89234 ContSters89234 Buna, Va rog sa ma ajutati , am avut actiuni si le-am vindut, dividende nu au fost platite de 10 ani , mie mi se cuvine din acel profit nerepartizat de 10 ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Actiuni dividende petru-74 petru-74 buna ziua am si eu trei cupoane de actiuni a cate 900 de actiuni cuponul la dacia pitesti nu am mai primit dividente de prin ani96-97.ce se poate face in cum ... (vezi toată discuția)