avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lamurire conditie din contract de credit Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lamurire conditie din contract de credit Prima Casa

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu mai in detaliu ce inseamna
"interdictie de instrainare si grevare cu alte sarcini pana la indeplinirea tuturor obligatiilor imprumutatului fata de banca."

Ce interpretari poate avea aceasta conditie. De exemplu contract de comodat pot incheia? Imi pot deschide o firma cu sediu social pe acest imobil sau intra sub incidenta "gravarii cu alte sarcini"?

Multumesc anticipat!
Gabriel
Puteti incheia un contract de comodat pentru aveti dreptul la posesia locuintei .Puteti infiinta o firma cu sediul la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si ipoteca Administrator1 Administrator1 Buna ziua, Am rasfoit pret de cateva ore diverse discutii de unde schitez urmatoarele: Pentru un contract de comodat intre proprietar si tert, nu este ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)