avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot radia o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot radia o masina

Buna ziua. Am vandut un auto in 2008 dar cuparatorul nu a binevoit sa devina propietar si la un 1 an a vandut masina.In prima instanta am castigat procesul(acesta fiind obligat sa perfecteze actele):(dar acesta a inaintat recurs pe motiv ca a vandut masina si ca in perioada cat a fost la el a vrut sa faca actele dar nu am vrut eu(n-are nici o dovada)Din pacate(asa este in Romania)recursul i-a fost aprobat.Mentionez ca are legaturi cu judecatoarea respectiva(nasa)care i-a aprobat recursul si cred ca o sa si pierd!Va implor,astept pareri despre ce pot face in continuare(nu i-am cerut nici un fel
Cel mai recent răspuns: duduian , utilizator 15:31, 10 Ianuarie 2013
Daca a specificat cui a vandut masina faceti copii de pe dosar si de pe contractul dintre cei doi si depuneti o noua actiune in contradictoriu cu cei doi .
probabil are si el un act cu respectivul dar in cererea de recurs nu a mentionat ca ar fi vandut auto unei anumite persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a-l gasi pe cel caruia i-am vandut masina? maria162 maria162 Buna ziua, Am vandut in anul 2007 un autoturism cu chitanta de mana urmand ca in cel mai scurt timp sa facem actele oficiale. Intre timp m-am mutat si am ... (vezi toată discuția)
Radiere fara acte 2018 mimiela mimiela Daca cel caruia i-a fost vanduta masina nu mai este in tara , iar cui i-a vadut-o nu este de gasit, iar soarta masinii se presupune ca a fost faramata la fier ... (vezi toată discuția)
Ce statut am eu cand am cumparat o masina de la un intermediar fara ca sa am acte perfectate cu propietarul din acte al masinii jeanking jeanking am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu ... (vezi toată discuția)