avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacarea testamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacarea testamentului

Buna ziua, as dori sa stiu: Mama mea s-a casatorit cu un barbat vaduv ( fara copii, cu o sora vitrega), acesta i-a facut testament mamei mele atat inainte de a se casatori, cat si dupa - la notar. In testament lasa casa mamei mele. Intrebarea mea este, daca sora lui poate ataca testamentul? Mentionez ca dumnealui nu mai are alte rude. Va multumesc mult si va doresc o zi buna !!
Cel mai recent răspuns: IONITAGRIGORELUCIAN , utilizator 11:37, 12 Ianuarie 2013
Medicul de familie poate elibera un certificat medical iar in cazul suspiciunii poate face o trimitere la IML .IML efectueaza un control medical si elibereaza un certificat medicolegal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)
Testament bucur2008 bucur2008 O doamna care ma cunoaste de cand eram copil (nu are copii, frati/surori, parinti si a facut deja succesiunea de la sotul decedat in urma cu mai bine de cinci ... (vezi toată discuția)
Succesiune Anna_b Anna_b Buna ziua, Tatal meu a decedat cu ceva timp in urma am facut succesiunea dupa el si am mostenit 1/4 din casa ... acum cateva saptamani a murit si mama ... (vezi toată discuția)