avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutore

Exista contextul parintele copilului sa fie si tutorele aceluiasi copil?...adica tatal meu este si tutorele meu pana la varsta de 18 ani???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:19, 11 Ianuarie 2013
Nu, e reprezentantul dvs legal. Daca decedeaza sau e decazut din drepturi sau nu-si poate indeplini obligatiile de parinte, poate fi numit un tutore de catre instanta.
Ce va intereseaza exact ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor fara tutore legal? tudorsad tudorsad Am un prieten in varsta de 15 ani. Pana acum, bunica lui de pe mama a fost tutorele sau legal, avand in vedere faptul ca mama lui este mai mult plecata in ... (vezi toată discuția)
Tutela minor lifuirinamargareta lifuirinamargareta Sint divortata si am copii minori,fiica mea va implini la anul 18 ani ma intereseaza daca o pot numi tutore cit sint in viata (am un baiat de 6 ani),tatal nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu tutorele legal al surioarei mele Kincsem Kincsem Am 21 de ani (data nasterii 20.03.1989) sunt studenta in anul 2 si angajata full time in Bucuresti. In decembrie 2009 am pierdut-o pe mama... As vrea s-o aduc ... (vezi toată discuția)