avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA sold la furnizor la 31.12.2012 si tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

sold la furnizor la 31.12.2012 si tva la incasare

buna ziua,
daca la 31.12.2012 am sold la furnizori si am intrat in sistemul de tva la incasare, pot deduce tva in situatia in care pentru facturile emise anul acesta plata se face pe loc?

multumesc mult! am inteles si eu ca asa pun cei de la administratie problema, numai ca eu nu inteleg asa lucrurile si de aceea vroiam sa ajung sa ii inteleg de ce pun asa problema! multumesc inca o data pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva deductibil TRIF magda TRIF magda Daca la un furnizor avem sold la 2012 si in 2013 achizitionam marfa cu plata -cash, putem sau nu sa ne deducem tva la aceste achizitii din 2013 in conditiile ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca eu ca furnizor trebuie sa trimit clientilor o adresa prin care sa le aduc la cunostinta ca intram in sistemul tva la incasare .Imi ... (vezi toată discuția)
Publicare intarziata registru tva la incasare jonny_6 jonny_6 Am depus pentru o firma declaratia 097 de iesire din sistemul Tva la incasare pe data de 20.01.2014 , ca urmare a depasirii plafonului de 2.250.000 in luna ... (vezi toată discuția)