avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre firmele de recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre firmele de recuperatori

bunaziua
am un card cu descoperire o linie adica un salar si nu l-am acoperit de foarte mult timp din 2007 .
am fost la banca iar acolo mi sa spus ca a fost preluata datoria de catre o firma de recuperari dar nu stiu la care . eu vreau sa platesc acum si nu stiu la ce firma sunt
cum pot afla ce firma de recuperari este eu avind acum alta adresa .
la vechea adresa nu stiu daca am primit instiintare
va rog sa ma ajutati.multumesc
Cel mai recent răspuns: Count_Porcula , utilizator 20:53, 11 Ianuarie 2013
Din 2007 ar fi trebuit sa se fi prescris creanta datorata ... Ma gandesc ca pana acum vi s-ar executat silit veniturile salariale, s-ar fi indeplinit una dintre masurile de executare silita.
Solicitati la banca sa va puna la dispozitie copii ale documentelor de declinare responsabilitate recuperare credit nerambursat
ynocentta a scris:

Solicitati la banca sa va puna la dispozitie copii ale documentelor de declinare responsabilitate recuperare credit nerambursat

Ce este asta mai exact? Ca daca se duce omul la banca si cere copiile alea raman prosti aia de la ghiseu...
Doamna vedeti ca este posibil ca datoria sa fie prescrisa de mult timp. Nu are nici un rost sa o platiti degeaba,... firmele de recuperari sunt firme fara scrupule care lasa batrani pe strada,... nu are rost sa ganditi cu ei "sa fiti corecta", nu merita sa aruncati bani la astfel de oameni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit nefolosit, cheltuieli cu contul ade_adelina ade_adelina Buna ziua , Mama mea a luat in 2006 un calculator in rate pe 5 ani. In 2008 a platit integral restul sumei datorate. Nu a folosit cardul ... (vezi toată discuția)
Somatie, executare silita cataed cataed Buna ziua. In anul 2010 am incheiat cu o banca un contrat pentru o descoperire de card. In aprilie 2012 am retras o suma de bani de pe card si deoarece, o luna ... (vezi toată discuția)
Datorie ale unei persoane decedate catre firma de recuperari AncaBP AncaBP Buna ziua! In urma cu 1 saptamana am primit notificare de la o firma de recuperari cu privire la o datorie avuta la banca, a tatalui meu decedat in octombrie ... (vezi toată discuția)