avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot intra in posesia unei gradini,ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intra in posesia unei gradini,ma poate ajuta cineva???

In urma cu 25 de ani am cumparat o gradina la tara complectind un contract scris de mana intre parti cum se facea la tara. De la cine am cumparat au decedat de mult, nu a fost nimeni sa revendice gradna, impzitul este platit la zi. Cum sa procedezs sa o trec pe numele meu? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:12, 11 Ianuarie 2013
Pe numele cui e rolul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune?! manick202004 manick202004 In primul rand va spun buna ziua si imi pare bine ca am dat de acest forum si sper sa ma puteti ajuta in problema pe care o am. Problema e urmatoarea: Eu ... (vezi toată discuția)
Problema cumparare masina cu proprietar decedat leinad20 leinad20 Buna ziua! Am o vecina (este de incredere si in varsta) care in urma cu 2 ani a cumparat o masina de la un prieten al ei (proprietar al masinii cu acte in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren neconformitate anca1405 anca1405 Buna ziua! As avea o foarte mare problema!!!In urma cu 2 ani am cumprarat un teren de la un unchi,incheiat cu contract de mana la primarie ,cu martori(fara ... (vezi toată discuția)