avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cheltuieli de judecata

In urma unui proces s-a strecurat o erore in calculul cheltuielilor de judecata, pentru care am facut cerere de indreptare. Pana la judecarea acestei cereri reclamantii mi-au platit cheltuielile de judecata conform hotararilor. Ulterior a fost judecata si admisa cererea mea de indreptare a erorii, prin incheiere irevocabila, rezultand o diferenta de plata in sarcina acelorasi reclamanti de 875,85 lei.

Am legalizat aceasta incheiere si am investit-o cu formula executorie. Apoi am notificat debitorii, prin posta romana cu confirmare de primire, pentru a proceda la stingerea amiabila a debitului pana la data de 10 Decembrie 2012, sau in cazul in care nu pot respecta termenul sa ma contacteze pt. stabilirea de comun acord a unui alt termen pana la care vor putea sa achite debitul.

Totusi pana la aceasta data debitorii nu au achitat suma si nici nu m-au contactat pt. a solicita un alt termen. Ca urmare nu vad alta solutie decat executarea silita si ma adresez pe aceasta cale, cu multumiri, oricarui executor care ar dori sa ma ajute cu acest caz. Debitorii au domiciliul in Ploiesti iar eu locuiesc in Bucuresti.

Inca odata multumiri si o zi buna tuturor!
Dati un telefon la judecatorie biroul executari penale, spuneti numarul sentintei si veti primi lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Cerere rectificare nume hj lucianionescu lucianionescu Buna ziua, as dori foarte mult sa cer parerea unui avocat in legatura cu problema mea, insa mi-au luat o caruta de bani pana acum de fiecare data. Din ... (vezi toată discuția)