In urma unui proces s-a strecurat o erore in calculul cheltuielilor de judecata, pentru care am facut cerere de indreptare. Pana la judecarea acestei cereri reclamantii mi-au platit cheltuielile de judecata conform hotararilor. Ulterior a fost judecata si admisa cererea mea de indreptare a erorii, prin incheiere irevocabila, rezultand o diferenta de plata in sarcina acelorasi reclamanti de 875,85 lei.
Am legalizat aceasta incheiere si am investit-o cu formula executorie. Apoi am notificat debitorii, prin posta romana cu confirmare de primire, pentru a proceda la stingerea amiabila a debitului pana la data de 10 Decembrie 2012, sau in cazul in care nu pot respecta termenul sa ma contacteze pt. stabilirea de comun acord a unui alt termen pana la care vor putea sa achite debitul.
Totusi pana la aceasta data debitorii nu au achitat suma si nici nu m-au contactat pt. a solicita un alt termen. Ca urmare nu vad alta solutie decat executarea silita si ma adresez pe aceasta cale, cu multumiri, oricarui executor care ar dori sa ma ajute cu acest caz. Debitorii au domiciliul in Ploiesti iar eu locuiesc in Bucuresti.