avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CEL MAI IEFTIN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CEL MAI IEFTIN

DETIN PE UN TEREN INCHITIAT UN MAGAZIN CU MARFA DE APROX. 10000 EURO [PRET INTRARE].DETIN O HALA CONSTRUITA DE MINE CU ACTE DOVEDITOARE DAR TOT PE TERENUL INCHIRIAT + UTILAJE DE APROX 6000 EURO.DORESC SA *PREDAU* AFACEREA [CONTRACTUL DE INCHIRIERE,MARFA,HALA,UTILAJELE] LA UN PRET DE 20000 EURO.PRIN CE METODA IES CEL MAI IEFTIN CU TAXELE IMPOZITELE SI TOATE DARILE?
regulamentul de postare a mesajelor pe acest forum interzice postarea cu majuscule, deci va rugam sa reveniti cu chestiunea in cauza,scrisa cu litere mici.
va multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Teren sub proprietatea statului andreia2015 andreia2015 Bună ziua, am o întrebare. Doresc sa cumpar o hala proprietate privată dar care este amplasată pe un teren al cărui proprietar este Statul român. ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau cesiune IF10CRY IF10CRY DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ ... (vezi toată discuția)