Buna seara! Domnule eu am un credit care a ajuns la recuperatori si anume la Top Factorin si ma tot suna pe toate tel si mai nou am un telefon de serviciu unde numele nu este specificat, nu este personalizat si presupun ca sunt confidentiale. Ei bine acest Top Factoring a dat peste numarul meu de serviciu si ma innebuneste la cap.
Cum e posibil sa afle? Ce as putea sa fac sa ii reclam?
Va multumesc anticipat!
Nu puteti sa ii reclamati. Ei actioneaza in baza unui contract cu institutia bancara sau financiara respectiva, in schimbul unui comision. Au aflat unde lucrati si cineva (coleg de serviciu) le-a dat nr. de telefon. Daca dosarul ajunge la un executor jud. cheltuielile dvs. vor creste.
pai chiar si asa unde mai este confidentialitatea:)), trebuie sa existe o asemenea reglementare, avand in vedere ca oricum aveau numarul meu de titular cat si cel de fix deci trebuia sa imi invadeze intimitatea si mai rau decat o fac, nu se poate trb sa existe o reglementare.
Daca dumneavoastra ati dat bani imprumut cuiva si aflati de la vecini ca si-a schimbat numarul si noul numar, nu il contactati ca sa recuperati ce vi se cuvine de drept, pe motiv ca i-ati invada intimitatea? Dum neavoastar cand ati imprumutat acei bani, v-ati asumat obligatia de a-i rambursa. Nu v-ati respectat aceasta obligatie, motiv pentru care ei trebuie sa se foloseasca de orice mijloace pe care le au la dispozitie pentru a-si recupera bunul lor.