avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz? Recuperatori banci?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz? Recuperatori banci?

Buna seara! Domnule eu am un credit care a ajuns la recuperatori si anume la Top Factorin si ma tot suna pe toate tel si mai nou am un telefon de serviciu unde numele nu este specificat, nu este personalizat si presupun ca sunt confidentiale. Ei bine acest Top Factoring a dat peste numarul meu de serviciu si ma innebuneste la cap.
Cum e posibil sa afle? Ce as putea sa fac sa ii reclam?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:48, 18 Ianuarie 2013
Nu puteti sa ii reclamati. Ei actioneaza in baza unui contract cu institutia bancara sau financiara respectiva, in schimbul unui comision. Au aflat unde lucrati si cineva (coleg de serviciu) le-a dat nr. de telefon. Daca dosarul ajunge la un executor jud. cheltuielile dvs. vor creste.
pai chiar si asa unde mai este confidentialitatea:)), trebuie sa existe o asemenea reglementare, avand in vedere ca oricum aveau numarul meu de titular cat si cel de fix deci trebuia sa imi invadeze intimitatea si mai rau decat o fac, nu se poate trb sa existe o reglementare.
Daca dumneavoastra ati dat bani imprumut cuiva si aflati de la vecini ca si-a schimbat numarul si noul numar, nu il contactati ca sa recuperati ce vi se cuvine de drept, pe motiv ca i-ati invada intimitatea? Dum neavoastar cand ati imprumutat acei bani, v-ati asumat obligatia de a-i rambursa. Nu v-ati respectat aceasta obligatie, motiv pentru care ei trebuie sa se foloseasca de orice mijloace pe care le au la dispozitie pentru a-si recupera bunul lor.
De cand e creditul? nu e cumva prescris? Orice factura se prescrie dupa 3 ani de la data scadentei.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Doar daca nu se intrerupe acest termen de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Avertisment de plata topfactoring Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru Mama a primit un plic de la Top Factoring,prin care o anunta ca are de platit o suma de 1074 lei pt un card de cumparaturi,numarulde zile de la data ... (vezi toată discuția)