avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chemare in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chemare in instanta

Sora mea decedata in oct.2008 era in proces cu o persoana care a dorit sa-i
cumpere apartamentul. Avansul a fost platit dar vinzarea nu s-a finalizat din motive de nerespectare a contractului.
Dupa 2 procese cistigate deja de sora mea persoana face recurs dupa recurs. Intrebarea mea este: poate fi fiica ei chemata in instanta pt acest proces chiar daca inca nu a facut succesiunea??
Cu stima
Mara
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 22:35, 8 Februarie 2009
De principiu...in caz de deces( imi pare rau) vor fi introdusi in cauza mostenitorii.In situatia in care nu s-a dezbatut succesiunea, firesc ar fi ca acea cauza sa se suspende.cereti sfatul unui avocat caruia sa-i dati toate detaliile.( in ce faza e procesul, ce a ramas dupa defuncta, cati mostenitori sunt..etc)

av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? danadan77 danadan77 buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu nabadai Veronica Popescu Veronica Popescu As vrea sa ma ajutati cu un punct de vedere intr-o problema destul de delicata. Mama soacrei mele a decedat in cursul lunii dec.2008.Mentionez ca soacra ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare il_so il_so Mama este in proces de evacuare cu fica ei si cu ginerere si doreste sa faca act de vanzare-cumparare catre mine(fiul ei).Mentionez ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)