avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziua,de aproape trei ani am, porire pe salariu in urma unui imprumut bancar,neplatit la timp.Cu ceva timp in urma am fost la aceea banca sa vad cat mai am de plata,nu am mai gasit banca si nici nu pot lua legatura cu ei,e vb de un fel de cooperativa de credit .Am fost la executorul care a dus la exexcutarea silita si am aflat ca defapt am platit cu aproape 6000 lei mai mult decat trebuia.As dori sa aflu cum imi pot recupera bani si ce acte imi trebuiesc.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:04, 11 Ianuarie 2013
Pastrati chitantele sau dovada in acest sens, veti putea pretinde sumele platite in plus in termen de 3 ani.

Va trebui insa sa dati in judecata acea cooperativa de credit, ceea ce presupune sa faceti rost de sediul lor. Va trebui si sa faceti dovada ca ati platit mai mult decat datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita RalucaTrifa RalucaTrifa Buna, sotul meu a avut un credit personal pe care la un moment dat nu a mai putut sa-l achite. Banca a trecut la poprire direct pe salar (de executorul ... (vezi toată discuția)
Penalitati impuse de banca dupa doua zile de la plata creditului FELICIA73 FELICIA73 Buna, am luat un credit de nevoii personale in 2006 de la [banca] pe 7 ani, in dec 2010 am vb prin tel.si mi s-a spus cat mai am de plata si sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Bani dati cu imprumut, restituire fara dobanda camelian camelian Buna ziua, In 2008 i-am dat unui prieten 6000 lei cu imprumut unde a spus ca imi va oferi o dobanda de 20% pe an. Ulterior a spus ca imi da 10%. Acum mi-a ... (vezi toată discuția)