sunt in divort cu sotul meu si eu am ramas impreuna cu copilul in casa noastra...domnul s-a mutat la amanta dar profita de cate ori plec de acasa sa mai vina sa-si ia tot felul de lucruri, fiindca bineinteles are cheie si nu am cum sa-i ingradesc accesul....inainte de craciun a luat cea mai mare plasma din casa si un laptop(care apropo mi-l facuse cadou cu un an inainte)...atunci chiar nu am stiut cum sa reactionez desi am fost tentata sa fac o plangere la politie.....zilele acestea, insa, calculatorul copilului s-a stricat si chiar nu-mi permit sa iau altul...l-am rugat sa aduca laptopul inapoi, fiindca incepe copilul scoala si ii este necesar si a refuzat categoric....
ce pot sa fac in acest caz? pot sa fac o plangere pt furt intre soti? mi-a luat inclusiv actele personale(certificat nastere, acte studii etc)
de ce nu aveti cum sa-i ingraditi accesul ? daca e publica treaba asta cu mutatul, puteti schimba yala.
Puteti face plangere pt furt intre soti insa nu se va intampla mai nimic.
pai casa fiind un bun comun si fiindca nu am initiat niciunul procedura de partaj, m-am gandit ca nu pot sa-i interzic accesul....asadar, chiar pot schimba incuietorile>? cel putin de la poarta, desi il vad in stare sarind gardul...
Puteti schimba incuietorile, aveti si motiv.. ati constatat ca va dispar lucruri din casa si cum celalalt proprietar nu mai locuieste sa aiba grija de proprietate, v-ati simtit mai in siguranta cu incuietori noi. :)