avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

fals si uz de fals

acum 5 ani in urma unui concubinaj a rezultat un copil ,concubinul (actual sot)a mers la primarie si a dat declaratie si a semnat in locul mamei pt recunoasterea copilului si ridicarea certificatului de nastere,.dupa 4 ani de la nasterea copilui sau casatorit a durat casnicia 1 an ,acum e in divort,poate sa aduca in discutie aceasta fapta in proces ,deoarece el lupta sa ia fetita.invocand numai minciuni la adresa mamei.
mentionez ca respectivul e la al doilea divort si cred ca asta a urmarit doar copilul
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:03, 11 Ianuarie 2013
Ceea ce relatati dumneavoastra nu are nici o relevanta in procesul amintit.
Iar faptul ca spune numai minciuni la adresa mamei, nu-i nimic nou, majoritatea procedeaza asa.
Mama trebuie sa convinfga judecatorul ca interesul major al minorului este sa aiba domiciliul la mama, daca isi doreste acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste ... coradora coradora O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)
Relatii privind schimbarea numelui unui copil lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua ! Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dumneavoastra :fiica mea a fost casatorita timp de 5 ani, casatorie care a esuat ,ei nefiind ... (vezi toată discuția)
Mama este casatorita dar are un copil cu alt barbat Lulica Lulica Am multa nevoie de un sfat in urmatoarea problema: O prietena este castorita, dar nu mai sta cu sotul de vreo 5 ani. Are impreuna cu acesta o fetita care a ... (vezi toată discuția)