avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendarea platii amenzii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendarea platii amenzii

conform OG 2/2001 plangerea suspenda executarea, adica suspenda plata amenzii, dar suspenda plata amenzii intregi sau injumatatite?
daca fac plangere in termen de 48 de h de la intocmirea pv de contraventie am posibilitatea ca dupa pronuntarea hotararii sa platesc amenda injumatatita sau tb sa o platesc integral?
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 11:52, 9 Februarie 2009
Daca vi se respinge plingerea, se va executa intreg cuantumul amenzii, indiferent ca formulati plingerea in 48 de ore sau in cele 15 zile de termen legal de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie estelle72 estelle72 As dori sa-mi spuneti va rog, in momentul in care am fost sanctionata contraventional si fac plangere in instanta, fara sa platesc amenda in termenul de48 h, ... (vezi toată discuția)
Posibilitate achitarii a jumatate din minimul sanctiunii s.stefan s.stefan Buna ziua, Plangerea impotriva procesului verbal de contraventie a fost respinsa iar solutia data de instanta am vazut-o pe site-ul de specialitate. In ... (vezi toată discuția)
Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)