avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Meteo. Cum aflu cum a fost vremea la o anumita data?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Meteo. Cum aflu cum a fost vremea la o anumita data?

Cum pot obtine de la meteo cum a fost vremea in 2009 sau 2011... vreau sa prind in fata judecatorului un "martor" mincinos. Intamplator a fost o zi cu furtuna, cu grindina,la ora respectiva, insa el... nu are cum sa memoreze asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:08, 12 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
solicitati printr-0o cerere ANM starea vremii pentru o zi anumita din zona respectiva. serviciul este contracost

[ link extern ]
Eu am tastat "vremea" pe google si nu mai retin pe care link am putut tasta perioada si localitatea si am obtinut datele, in sensul:senin, ploios, temperatura in timpul zilei.
Este drept, apare doar pentru ziua respectiva, nu pe ore.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)
Marturia falsa Costica33 Costica33 Buna ziua, Impreuna cu un vecin am fost martor la agresarea, insultarea, amenintarea unei vecine, in holul blocului, in luna februarie 2010. Scena a fost ... (vezi toată discuția)