avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... reziliere contract de reprezentare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

reziliere contract de reprezentare

Cum si in ce conditii se reziliaza un contract de reprezentare intre parti ? " cabinet avocatura - persoana juridica "
Cel mai recent răspuns: raluca banica , utilizator 17:00, 14 Februarie 2009
trebuie sa vedeti clauzele privind rezilierea prevazute in contract

in cazul in care nu sunt prevazute astfel de clauze, se poate face o solicitare (notificare)
Desigur ; dar atata timp cat el nu isi indeplineste obligatiile si sarcinile in contextul in care a acceptat cazul , nu cred ca ar trebui sa ma intereseze clauzele si conditiile de reziliere.

P.S. : am auzit de " sfertul academic " , dar nu am auzit de expresia " sunati-ma in jur de ora 1 plus - minus "
CU TOT RESPECTUL DAR PLUS CE ? ; CUM ?
Avocatul fiind mandatarul părţii, ar trebui să îi puteţi retrage mandatul, plătindu-i serviciile prestate pînă în acel moment. În fond, aici este vorba despre încredere în primul rînd.

Totuşi, nu cred că se poate abuza. O discuţie cu avocatul respectiv ar putea lămuri lucrurile. Avocatul e şi el om, iar justiţiabilii par uneori să uite acest lucru, insistînd, nu de puţine ori, asupra a tot felul de amănunte nesemnificative. Ca la doctor, de altfel. Or, şi doctorul, şi avocatul, au şi alţi pacienţi, alte cazuri de vindecat.
fiind socotit un mandat remunerat,ce implica obligatii din partea ambelor parti - av sa va reprezinte,dvs sa-i achitati onorariul,-puteti
- sa va achitati obligatiile si sa notificati denuntarea lui
- sa negociati cu av desfiintarea prin acordul partilor
- sa-l chemati in instanta pentru neindeplinirea obligatiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, ... VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, pentru neindeplinirea de catre prestator a obligatiilor legale? ANPC nu m-a ajutat. ... (vezi toată discuția)