avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cei de la CNASS nu sunt obligati ca inainte de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cei de la CNASS nu sunt obligati ca inainte de executarea silita sa trimita somatie?

Vreau sa stiu si eu ce atributii revine departamentului <<EXECUTARI SILITE>> din cadrul CNASS ..?sau ca sa fiu mai pe inteles, pe linga atributii daca mai au cumva si obligatii fata de contribuabili. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaidumitra , utilizator 21:58, 12 Ianuarie 2013
Cei de la executari silite va instiinteaza cu privire la debitele pe care le aveti de platit, la timpul pe care vi l-au alocat pentru plata, dupa care incepe "razboiul"....
Sfatul meu este sa platiti cat puteti, in rate sau cum veti pica la invoiala cu ei, dar tot acest timp pierdut nu face decat sa adauge dobanzi si penalitati in plus peste debitul principal.
OK, multumesc pt.raspuns , problema este urmatoarea , sau mai bine zis o alta intrebatre , daca rolul lor in cadrul institutiei este de a indentifica contribuabilii rau platnici si de ai ,, forta ,, pe cai legale bineinteles, sa achite dastoriile fata de CNASS , atunci cum pot ei jutifica ca in timp de 7 ani 8 luni si 18 zile nu au intreprins nici o actiune , ma refer aici fata de persana mea , de exemplu o notificare , o somatie , etc, etc in vederea recuperarii asaziseleor debite datorate de mine , si dat fiind faptul ca au trecut atitia ani (peste 5 ) ntra cumva in vigoare termenul de prescriere ? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributii neplatite la cnas de anaf mihaidumitra mihaidumitra din 1 ianuarie 2006 a intrat in vigoare legea 95|2006 privind reforma in domeniul sanatatii ,aceasta lege prevede obigativitatea PF si ... (vezi toată discuția)
Legislatie recuperare restante intretinere Diana Neculae Diana Neculae Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu Asociatiile de Bloc , cum poate da o asociate de propietari pe cineva in judecata care ore restante dar ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez daca am fost dat in judecata pt restante la intretinere? enedaniel1 enedaniel1 Ce trebuie sa fac daca am fost dat in judecata de asociatia de locatari?sa fac intampinare? Am vreo sansa sa scap macar de cheltuielile de judecata ,de ... (vezi toată discuția)