avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie maternitate

Buna ziua. Sunt o viitoare mamica si ma confrunt cu o dilema. Sunt angajata cu contract de munca cu norma intreaga, dar am si un contract cu timp partial de 2 ore. Indemnizatia va fi 85% din salariile cumulate?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cls , utilizator 22:22, 9 Februarie 2009
Da ,se cumuleaza toate veniturile impozabile
cls a scris:

Buna ziua. Sunt o viitoare mamica si ma confrunt cu o dilema. Sunt angajata cu contract de munca cu norma intreaga, dar am si un contract cu timp partial de 2 ore. Indemnizatia va fi 85% din salariile cumulate?
Va multumesc anticipat

La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate.
Baza de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si impartita la 12.
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul astfel stabilite.
Va multumesc pt precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - angajata si cu pfa Cassiopeia Cassiopeia Buna ziua! Sunt angajata de 12 luni, si am devenit si PFA in urma cu 8 luni. Platesc impozit in functie de norma de venit stabilita, dar beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dydy26 dydy26 Am o intrebare.............vreau sa optez pentru indemnizatia de 85% .Problema este ca eu am salar de 1652 brut si net 1200.In ultimele 3 luni am fost in ... (vezi toată discuția)