avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto

Fiul meu stabilit in Italia mi-a lasat o masina [Editat] pe care o am in tara.
Intrebare:
Pot face actele de vanzare-cumparare in tara(fara a fi prezent la fata locului) si in ce contitii?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: olaru_niculae , utilizator 12:48, 15 Ianuarie 2013
Fiul dvs poate incheia procura in favoarea unui tert care sa se ocupe de tranzactionare autoturism
ynocentta a scris:

Fiul dvs poate incheia procura in favoarea unui tert care sa se ocupe de tranzactionare autoturism

Multumesc !!!
Acel "tert" poate fi sotia mea (noi fiind acum la ei in Italia ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare auto cu sotia proprietarului MihaiMI MihaiMI Salut. Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Romania. Problema este ca proprietarul nu se afla momentan in tara si nici nu a imputernicit alta persoana. ... (vezi toată discuția)
Masina vinduta zvinca fanica zvinca fanica Buna seara!Pina in anul2006 am detinut o masina DACIA dupa care i-am incredintato unei persoane sa mi-o vinda cu conditia ca pe contractul de vinzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract vanzare-cumparare auto fara prezenta proprietarului claudiumsh claudiumsh Buna ziua, Am nevoie de sfatul unui cunoscator. Ideea sta in felul urmator: Eu sunt din Bucuresti si am gasit un Seat Leon din Galati. Proprietara ... (vezi toată discuția)