avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcularea penalitatilor la restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcularea penalitatilor la restante intretinere

As dori daca cineva poate sa-mi trimita la adresa mihaildimitriu@yahoo.com un document Excel cu formulele necesare pentru calcularea penalitatilor la restante intretinere, pentru niste proprietari care au restante si penalitati cu sume foarte mai (mii de lei noi) intinse pe mai multi ani. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
mihaild, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:20, 13 Ianuarie 2013
Accesati sectiunea asociatii de proprietari
Daca proprietarilor in cauza li s-au aplicat succesiv si cronologic penalitati la debitul de baza,penaliatile nu pot depasi conform disp art 49 din L nr 230/2007 suma la care au fost aplicate-indiferent de vechime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să se perceapă penalități la un debit stabilit prin hotărâre judecătorească? robert477 robert477 Buna ziua! In baza unei hotarari judecatoresti pentru neplata intretinerii si a penalitatilor, am fost executat silit. In baza unui acord cu Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Penalități asociație de proprietari silviu_n silviu_n Într-un raport de expertiză contabilă judiciară pentru stabilirea sumelor datorate de un proprietar restanțier, expertul plafonează penalitățile ... (vezi toată discuția)
Formula calcul penalitãþi întreþinere cioarec carmen cioarec carmen Vă rog să-mi spuneţi care este formula de calcul a penalităţilor de 0,2% pe zi la cheltuielile de întreţinere şi dacă este corect să se adune ... (vezi toată discuția)