avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBARE NUME DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBARE NUME DUPA DIVORT

buna seara,am divortat de o sapt .dar la divort am optat pt pastrarea numelui de casatorie.intre timp m-am razgandit, spuneti-mi cum pot reveni la numele de fata in acest caz .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 14 Ianuarie 2013
Incercati pe cale administrativa ( OUG 41/2003) procedura si acte necesare, gasiti in link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa divort Ramoon Ramoon Buna ziua, Am o intrebare: cum imi pot relua numnele de fata dupa ce am pastrat numele de casatorie dupa divort? Sa explic mai exact, am divortat si la ... (vezi toată discuția)
Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui si a adresei din buletin fara decizia instanþei. Baboo Baboo Fiica mea s-a separat si doreste schimbarea numelui inainte de divort. Este posibil? Ce trebuie facut pentru aceasta , ca schimbarea numelui sa se faca doar ... (vezi toată discuția)