avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... :(..DACA EL NU VREA SA-L VANDA 10 ANI DE AKUM INKOLO ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

:(..DACA EL NU VREA SA-L VANDA 10 ANI DE AKUM INKOLO CU UN ALT PRET MAI MIC...

VA TREBUI SA ASTEPT SA-L CUMPERE CINEVA CU CAT VREA EL NU?IN CONDITIILE IN CARE EL VREA ACUM PE MP 100 EURO,EU VREAU 35,SI MAI ESTE SI EXTRAVILAN...VROIAM SA VA MAI INTREB NU SE POATE SPECIFICA LA NOTAR IN ACTE UN ANUMIT PRET?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:59, 9 Februarie 2009
Lasand deoparte faptul ca nu se intelege mai nimic din mesajul dvs, va atrag atentia ca potrivit regulamentului de postare este interzisa scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacaliti cu o chitanta de mana ContSters77797 ContSters77797 As vrea sa stiu ce putere are o chitanta de mana? Acum un an am vandut un teren extravilan (dar f aproape de Craiova) pe chitanta de mana, teren ce nu fusese ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare imobil coproprietari laura_agapy laura_agapy se poate face un antecontract de vanzare-cumparare pe partea mea din imobil daca sunt copropietari pe imobil si daca nu avem cadastru si intabularea? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ;tatal in norvegia ana_luana ana_luana am o mare dilema constand in faptul ca tatal copilului meu lucreaza in norvegia si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a mari pensia alimentara a ... (vezi toată discuția)