avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna seara. Am si eu cateva nelamuriri si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.De curand am aflat ca sunt insarcinata,voi naste in septembrie,anul acesta si sunt studenta in anul I in cadrul Universitatii Bucuresti,cursuri la zi si as vrea sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Isabela21 , utilizator 14:24, 14 Ianuarie 2013
Va multumesc pentru lamuriri si va doresc o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului mecy mecy buna ziua!am 21 ani si incep anul 2 la o facultate acreditata,forma de invatamant:zi,si as dori sa stiu daca as putea sa beneficiez de indemnizatia de 600lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru mamă studentă. Elenaioana18 Elenaioana18 Sunt studentă în anul 3 de facultate, cu învățământ la zi, urmând să îmi dau licența pe 3 iulie. În luna septembrie, cam în jurul datei de 20, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil studenta si angajata ciobalex ciobalex Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: am nascut pe 14 iulie 2014. Am fost studenta la cursuri de zi frecventate fara intrerupere pana in iunie 2014, cand ... (vezi toată discuția)