avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de stimulentul de insertie daca nu am continuitate in ultimul an de munca (trei luni nu am avut loc de munca). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoletabu , utilizator 21:12, 31 Ianuarie 2013
Va multumesc mult pt ajutor. Toate cele bune, Nicoleta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia ccc la mame intoarse in romania dupa ce au muncit in alt stat membru ue Adnas17 Adnas17 Muncesc de 5 ani legal in Irlanda si as dori sa stiu daca la reintoarcerea in tara beneficiez de indemnizatia ccc. Cate luni sunt necesare de munca pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cadidan2225 cadidan2225 buna ziua! Am lucrat in Italia cu contract de munca din 1 noiembrie 2012 pana la 1 iulie 2012,dupa care m-am angajat la o firma din Romania .Data presupusa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de cresterea copilului? mihalutza_2006 mihalutza_2006 As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de cresterea copilului daca eu lucrez in Italia, pentru ca fiind membri ai comunitatii europene stiu ca ... (vezi toată discuția)