avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... curiozitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

curiozitate

De ce unui detinut nu ai sunt trecute zilele muncite intr-un penitenciar in streinatate in dosarul personal de la PNT(inRomania),dar rapoartele de pedepsire apar.In urma unei discutii cu o cunostinta am aflat ca "citez"judec.delegat al pnt. a afirmat ca este irelevant cat ai muncit in streinatate.Romania nu are legislatie care sa-ti recunoasca munca din penitenciar in tari ca Belgia,Germania,Franta,Italia etc.Nu ar fi normal ca odata ce Romania face conversia unei pedepse sau recunoaste pedeapsa data intr-unul din statele sus numite sa dea si castigul aferent zilelor muncite.Mi se pare nedrept sa iei doar partea "negativa" a lucrurilor si sa o folosesti impotriva unui om.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:36, 14 Ianuarie 2013
probabil că şi dvs. aţi acordat drept de înscăunare în parlamentul României unui ales iar acesta, poate are un birou în localitatea dvs. ori în apropiere : aţi putea să-i solicitaţi să depună diligenţe legislative (şi chiar de nu l-aţi votat, acesta are şi obligaţii pe lângă dreptul de a primi lunar un salariu de invidiat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Disperare raport penitenciar melinaR melinaR nu stiu cum sa incep nepotul mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost ... (vezi toată discuția)
De ce in suedia, nivelul de trai este atat de ridicat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE In prezent parlamentarii suedezi au la dispozitie garsoniere detinute de stat, cu o suprafata de circa 40 de metri patrati. Singura camera este folosita atat ... (vezi toată discuția)