avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal

La inceputul activitatii am introdus in casa de marcat cateva bonuri cu 0 lei. Ce se intampla? Va fi considerat iesit sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:24, 15 Ianuarie 2013
Inseamna ca in acele zile ati deschis casa si nu ati avut vinzare.,le cuprindeti la registru de casa asa cu "zero"
nu cred ca m-am exprimat corect. am introdus in casa de marcat produse pe cateva bonuri de 0 lei. produsele respective vor fi considerate vandute?
Produsele au fost vindute la clienti?Ati gresit cind ati batut pe casa de marcat?
Daca doriti raspunsuri corecte dati lamuriri!!
Sigur ca se considera vandute. Se vor scade din gestiune, asta in cazul in care nu faceti corectie si nota explicativa pentru situatia respectiva.

In plus nu este in regula sa fiti inregistrat/a cu vanzarea marfurilor sub pretul de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare la incasare geanta prin promotie 50% romeo mart romeo mart am vindut in noiembrie o geanta marochinarie primita in gestiune ca pret vinzare cu 200 lei . a fost in luna noiembrie o promotie de 50 % la marochinarie dar ... (vezi toată discuția)
Marfa oferita cu titlu gratuit elenaandrei80 elenaandrei80 Firma a deschis o agentie de pariuri sportive si ofera gratis bauturi non alcoolice si cafea clientilor. Achizitia s-a facut pe baza de factura pe ... (vezi toată discuția)
Marfa cu plata la vanzare simi79 simi79 Ce proceduri se face cand se da marfa cu plata la vanzare?Din cate am inteles ar trebuie un contract intre firme,e adevarat?Numai pe baza de aviz se poate fara ... (vezi toată discuția)