avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC de la 2 ani la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC de la 2 ani la 3 ani

buna ziua...sa inteleg din discutiile anterioare ca daca copilul meu este perfect sanatos,nascut la termen nu mai pot face nimic in acest caz(prelungirea prenatalului de la 2 ani la 3) sau exista vreo alta solutie sa mai imi pot creste copilul pana la 3 ani si sa mai beneficiez de banuti....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 14 Ianuarie 2013
Concediu prenatal nu se poate prelungi de la 2 ani la 3 ani .. poate este vorba despre CCC .. in acest caz, puteti intra in concediu fara plata dupa terminarea CCC -ului.
1. CCC se prelungeste pana la varsta de 3 ani a copilului num,ai in cazul in care acesta are un frad de handicap.

2. Mai bine sa fie el sanatos si dvs. sa stati in CCC numai pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere pentru al doilea copil madi80 madi80 Buna ziua, Am urmatoarea situatie : ma aflu deja in concediu crestere copil si urmeaza sa nasc al doilea copil pana la data incetarii primului concediu. Eu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)