avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligativitatea incheierii unui contract de service ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligativitatea incheierii unui contract de service pentru casa de marcat fiscala

Este obligatoriu ca dupa achizitionarea,fiscalizarea si punerea in functiune a unei case de marcat fiscale sa inchei un contract de service cu distribuitorul respectivului aparat fiscal?

Precizez ca acest contract este contracost si se achita lunar .
Atat timp cat aparatul fiscal este nou si cu garantie nu ar trebui sa beneficiez de un serviciu gratuit pe parcursul acestei perioade de garantie?

Post garantie mi se pare absolut normal.
Exista o lege care sa reglementeze acest lucru?
Inainte de cumpararea unei case de marcat m-ar ajuta mult sa aflu daca intr-adevar este NECESAR acel contract de service incheiat pe perioada de garantie.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:50, 14 Ianuarie 2013
Garantia se acorda in cazul defectarii casei de marcat.Contractul de service reprezinta altceva.Nu este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie anuala la casa de marcat anonima70 anonima70 Buna ziua!am o ii care luna noiembrie implineste 1an,am fost contactata de firma de la care am cumparat casa de marcat ca trebuie sa-mi fac revizuire la casa ... (vezi toată discuția)
Service-ul la casele de marcat noi paumaria paumaria A trebuit sa schimbam casele de marcat. Desi sunt noi si au garantie ca orice produs electronic, au 12 luni, ttrebuie conform legii sa avem contract de service ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si autorizatie de la primarie timtim timtim buna ziua, am o firma in sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am ... (vezi toată discuția)