avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Buna ziua . As dori daca se poate sa-mi raspunda cineva la o intrebare in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului Eu am nascut in data de 04 07 2008 ,din data de 01 11 2007 am intrat in somaj din cauza ca s-a inchis unitatea atunci am primit niste salarii-plati compensatorii intrebarea mea este daca aceste plati compensatorii inbtra in calcularea indemnizatie sau nu.Eu m-am interesat la directia muncii si mi s-a spus ca intra dar problema esteca cei de la personalnu vor sa-mi completeze adeverinta pe motiv ca aceste salarii sunt plati compensatorii si nu sunt venituri salariale.Daca stie cineva ce as putea sa fac va rog sa ma ajutati mellany76@yahoo.com Va multumesc.:help:
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 01:34, 10 Februarie 2009
Cred ca trebuie sa-i lamuriti pe cei de la biroul personal sa va elibereze acea adeverinta.Trebuie sa specifice pe ea ce reprezinta.Duceti munca de lamurire.......:worthy:
OK! Si ce-i impiedica sa le treaca pe adeverinta cu acesta specificatie/ de plati compensatorii?
Ca nu le cereti decat sa ateste o ...realitate, nu altceva.
Cereti-le in scris si incercati sa le povestiti ca in drepturile de care veti fi lipsita din pricina refuzului lor de a va elibera o hartie le veti cere ...din buzunarul domniilor lor. Poate pricep mai repede.
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2009
romascanu, moderator
Daca cei de la unitate va refuza, aveti dreptul sa sesizati ITM-ul , dar si instanta de judecata. Este dreptul dumneavoastra sa primiti aceea adeverinta si nu trebuie sa incepeti sa va rugati de conducerea unitatii si cei de la personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare in judecata angajator maria dinca maria dinca Buna seara. As dori sa aflu un model de chemare in judecata a angajatorului pentru refuzul de a elibera actele de incetare a CM(decizia,nota de lichidare si ... (vezi toată discuția)
Demisia trebuie aprobata? lorelai_w lorelai_w Buna ziua, mi-am dat demisia din firma cu art 81 lit 8 din CM datorita neplatii salariilor, in acest caz demisia trebuie aprobata de conducatorul unitatii? Ce ... (vezi toată discuția)
inscrierea la pensie caluianu caluianu angajat10-04-1980,electrician pana la01-09-1987,de la aceasta data inginer pana in prezent,perioada10-04-1980/01 09 1987 grupa a-ll-a/dupa aceea pana in ... (vezi toată discuția)