avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deces asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deces asociat

am un SRL cu trei asociati. Unul a decedat. Ce fac acum? ce trebuie sa depun la registru? actiunile vor fi preluate de sotia acestuia, copii renuntand in favoarea ei.
multumesc.
A, si in legatura cu declaratia. Parerea mea este da acea declaratie nu mai trebuie. Decat in urma succesiunii, trebuie facuta o AGA prin care se constata ca o parte din actiuni au fost preluate de ....... prin reprezentantul legal si trebuie atasata o copie dupa certificatul de mostenitor.

Draga GabrielaA ,

Multumesc pentru raspunsuri.

Inam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu asociat decedat. va rog sa ma ajutati! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT In urma cu ceva vreme, asociatul meu a decedat intr-un accident de masina. Aportul in firma era de 50%. Ce formalitati trebuiesc indeplinite in continuare, ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator decedat magdalenapaun magdalenapaun asociatul unic si administrator al societatii a decedat. are mostenitori care vor sa accepte succesiunea. care sunt etapele ce trebuiesc parcurse? exista un ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate societate ThomasT6 ThomasT6 Societatea are 2 asociati din care unul decedat anul trecut. Ca mostenitori ar fi 2 pers (sotia si fiica acestuia), dar acestia nu mi-au solicitat nimic pana ... (vezi toată discuția)