avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar scoala soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar scoala soferi

Sotul meu acum cateva luni a inceput scoala de soferi.Dosarul (cazier,analize,test psihologic) l-a depus la sediul acelei firme. Dupa aproximativ 2 luni patronul acelei firme a fost arestat. Sotului meu i s-a spus ca toate dosarele depuse la firma au fost luate si duse la procuratura pentru analiza. Cat de probabil este ca asta sa se intample si daca da mai se poate lua dosarul de la procuratura sau trebuie sa faca altul nou?
Cel mai recent răspuns: anabella21 , utilizator 15:46, 16 Ianuarie 2013
Solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil clarificarea aspectelor cu care va confrunatati
multumesc pentru raspuns...
dar trebuie sa fac o cerere sau poti discuta personal? habar nu am ...nu am trecut niciodata prin asa ceva si nu am fost niciodata la procuratura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de talharie la 17 ani bizar19 bizar19 Buna ziua,am si eu o nedumerire.Acum un an am comis o talharie ,aveam 17 ani iar dupa un an mia venit citatie sa ma prezint la procuratura insa eu acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurtor pentru un autoturism florindbro florindbro In cadrul cercetarilor pentru infractiunea de inselaciune pentru un autoturism apartinand unei firme cum se poate pune sechestru asigurator pentru acel ... (vezi toată discuția)
Referitor dosar penal furt magazin - intarziere citatie Barcelona2012 Barcelona2012 Am si eu o nelamurire, acum un an si cateva luni mi s-a facut dosar penal ptr furt din magazin, nu am primit pana acum nici o citatie de la procuratura. A doua ... (vezi toată discuția)