avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Referitor dosar penal furt magazin - intarziere citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Referitor dosar penal furt magazin - intarziere citatie

Am si eu o nelamurire, acum un an si cateva luni mi s-a facut dosar penal ptr furt din magazin, nu am primit pana acum nici o citatie de la procuratura. A doua zi am fost la magazin si m-am plans ca sunt sub tratament psihotic si am aratat dosarul medical. Dureaza asa mult inaintarea dosarului sau e posibil sa-si fi retras magazinul plangerea????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:41, 20 Aprilie 2014
Pentru clarificarea situatiei solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil comunicarea stadiului cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
Oricare dintre variante este posibila!

Exista si posibilitatea ca magazinul sa-si fi retras plangerea, dar exista si posibilitatea ca instrumentarea cauzei sa dureze mai mult, daca gradul de incarcare cu dosare al lucratorului de politie este foarte mare.
Incercati sa achitati prejudiciul si sa va impacati penal.
Nu stiu ce atitudine va avea firma dar vorbiti cu seful ca sa va lamuriti.
Nu are sens sa mergeti la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat B. Elena B. Elena Buna seara, As avea nevoie de putin ajutor in legatura cu doua cazuri. Ambele se clasifica la categoria furt. In primul caz este vorba de furt calificat, ... (vezi toată discuția)
Furt cezar1894 cezar1894 daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)
Furt cu un prieten pisicaqqq pisicaqqq vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)