avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie la stat

locuiesc intr-o casa cu chirie la stat si am fost dat in judecata pt rezilierea contractului procesul urmand sa inceapa luna vitoare datorita unor datori in valoare de 6000 ron,as dori sa stiu cum as putea preveni rezilierea contractului se mai poate rezolva pe cale amiabila daca deja am primit instintarea de dare in judecata eu as putea plati cam jumatate din suma imediat iar restul resalonat cum sa procedez
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
tanaseionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 18:59, 15 Ianuarie 2013
Eu va recomand sa incercati sa va intelegeti, este posibila intelegerea in orice moment procesual. Daca nu doresc sa ajunga la o intelegere angajati un avocat care sa va faca intampinarea pe care sa o depuneti cu 5 zile inainte de termen.
Trebuie să luați legătura cu proprietarul.
Dacă plătiți tot, contractul nu va fi reziliat. Dar dacă puteți plăti doar jumătate, ar trebui să vorbiți cu proprietarul și să vă înțelegeți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate solicita instantei transferul de impozit de pe o pers fizica pe o firma in situatia asta? s_florin s_florin in 5 iulie 2011 am inchiriat ca si persoana fizica unei firme un spatiu cu suma e 6000 euro un spatiu destinat unui club de noapte.Deoarece necesita unele ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!help plz! elenam. elenam. am avut magazinul inchiriat pe o perioada de 12 luni, cu contract la Administratia Financiara, contract pe care l-am inchis dupa 6 luni deoarece nu am primit ... (vezi toată discuția)
Inchiriere luminel luminel Povestea este un pic mai lunga ( celor care au dispozitia sa o citeasca le multumesc) 2 soc. com. A ( proprietar) si B ( chirias) au semnat un contract de ... (vezi toată discuția)