avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducerea perioadei de suspendare a permisului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducerea perioadei de suspendare a permisului auto+contestatie proces verbal

Mi-a fost suspendat permisul auto pe o perioada de 90 de zile pt alcoolemie 0,11 in aerul expirat (limita minima este 0,10). Acum am doua variante:
-sa contest procesul verbal si sa am permisul pana la soultionarea cazului
sau
-sa fac cerere la comandant sa pot da examen pt reducerea perioadei la 30 de zile si dupa reexaminare sa il recuperez.
Intrebarea este : daca fac contestatie si pierd procesul, mai pot face cerere sa dau examen pt reducerea perioadei de la 90 de zile la 30 de zile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 20:17, 15 Ianuarie 2013
Da, puteti face cerere pt a sustine examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0,11 mg/l in aer expirat crugger crugger Va rog sa ma sfatuiti! Ieri am consumat o bere apoi am plecat cu masina spre casa (2 km), la jumatatea drumului... surpriza ma intalnesc cu un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat permisul auto pentru 0.24 alcool in aer expirat ContSters139070 ContSters139070 Buna, mi s-a retinut permisul auto pentru alcool in aerul expirat, mi-a iesit 0.24, pe data de 21 03 si as dori sa stiu daca e obligatoriu sa dau testul ala ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcoolemie Nicusor1995 Nicusor1995 Buna seara, in luna mai a anului curent mi.a fost retinut permisul de conducere din cauza alcoolemiei de 0,11 g/l alcool pur in aerul expirat si am primit o ... (vezi toată discuția)