avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este suficient bonul fiscal?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este suficient bonul fiscal?

Daca cumpar de la un supermarket de cartier o cantitate de produse alimentare in scopul revanzarii la magazinul meu mixt pot introduce in IF meu marfa pe baza bonului de casa? Poate supermaketul sa-mi dea si factura la marfa?
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 08:33, 18 Ianuarie 2013
Va trebuie factura si oricine este obligat sa va dea factura la cerere.
Din ce stiu eu bonul de casa este suficient pentru achizitii pe pana la 100 de lei fara TVA. Peste aceasta valoare trebuie factura fiscala. Orice magazin/firma/societate este obligata sa va elibere factura pe orice suma, daca dvs. solicitati acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse comandate telefonic/messenger, platite si nelivrate pandorapearl pandorapearl Buna ziua, Scriu in numele prietenului meu. El a comandat telefonic si partial prin Facebook messenger produse alimentare (carnati, mezeluri) dar si bauturi ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa si cadou folosite pentru cumparare marfa mishuCh mishuCh un comerciant care are un butic la colt de bloc merge la supermarket, cumpara produse si achita cu tichete de masa la final cere factura fiscala este legala ... (vezi toată discuția)
Este legal ce se intampla la kaufland? lucian.gogioman lucian.gogioman Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)