avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe cont

in 2003 sotul meu a cumparat o masina din germania. in tara nu a putut sa o inmatriculeze asa ca a dus.o inapoi dar a uitat sa se inregistreze la vama. a fost somat sa plateasca toate taxele si restantele dupa cativa ani. nu a platit.I.a dat in judecata dar a pierdut cu toate ca a dovedit ca masina fusese redata proprietarului german. Acum in 2013 fiscul i.a retras banii din cont sotului meu, banii pentru care ne.am judecat insa a mai trimis o noua somatie din 2006 pana in 2013 pentru penalizari in valoare de 100 de milioane. din pacate pentru ca ne.am mutat nu mai avem hotararea judecatoreasca si nici cei de la vama nu au asa ceva. intrebarea mea este..daca a existat o hotarare definitiva pentru o anumita suma in 2007 este posibil sa fie calculate penalizari la aceaasi suma dupa data hotararii judecatoresti? cum am putea sa gasim hotararea daca nu mai avem absolut nicio hartie si nu mai stim nici macar la ce tribunal a fost data? exista posibilitatea de poprire a banilor daca acestia ar fi fost pe numele sotiei tinand cont ca la data la care s.a inregistrat aceasta datorie nu erau casatoriti?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:45, 16 Ianuarie 2013
Hotararea judecatoreasca putea fi pronuntata de instanta competenta domiciliului dvs la momentul judecatii
Verificati si solicitati eliberare de copie la arhiva instantei din anul in care a fost pronuntata hotararea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata a intretinerii alexutzaa63 alexutzaa63 Buna ziua ...apelez la dvs. cu speranta ca ma puteti indruma sau sfatui oarecum ce sa fac in situatia mea...astazi am primit o somatie de la administrator ca ... (vezi toată discuția)
Platesc o amenda pentru ceva ce nu am facut harpia_mala harpia_mala voi expune faptele pe scurt:in 1994 am importat o masina,am efecutat toate demersurile ne cesare inmatricularii,dupa 2-3 ani am primit o instiintare ... (vezi toată discuția)