avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare motivata la termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare motivata la termen

Buna ziua!

imi poate spune cineva daca exista vreo modalitate prin care imi pot motiva absenta la termenul la care am fost citata si sa solicit judecarea in lipsa? pot trimite prin posta o intampinare prin care sa solicit acestea si care sa fie adaugata la dosar? ( mentionez ca am calitatea de intimat pentru o plagere contraventionala )

Va multumesc!
Se poate cere judecarea litigiului in lipsa in baza art.242 alin (2) Cod proc. civila.

In acest sens puteti depune o cerere prin posta la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)
Motive de neprezentare la un recurs coiciu coiciu datorita distantei si programului de la serviciu nu ma pot deplasa in alt judet ptr un recurs initiat de intimat (CNADNR) intr-un dosar in care am calitatea ... (vezi toată discuția)
Cerere de suspendare a cauzei si intampinare Ramona24 Ramona24 La primul termen in calitate de parat ceri suspendarea cauzei, deci nu mai trebuie sa depui si intampinare? In drept ce articol poti invoca atunci cand ... (vezi toată discuția)