avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum te \\"desparti\\" cand nu esti casatorit dar aveti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum te "desparti" cand nu esti casatorit dar aveti 2 copii

Buna ziua!vreau sa ma despart de tatal copiilor ca sa ma pot despartii de parintii lui care ne viziteaza de 3ani seara de seara si nu reusesc sa ajung la o intelegere cu el ca bunicii sa vada copiii doar in wekeend.am insa o teama ca as putea sa-mi pierd copiii din cauza unor lucruri din trecut,nu prea frumoase.doresc o sugestie,un nume,un numar de contact al unui avocat bun pt dreptul familiei din Bucuresti.locuiesc intr-un oras mic 20000 de locuitori,iar tatal copiilor mei este un om cunoscut si am toate sansele sa-mi pierd fetele.Multumesc si sper sa primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: alina2984 , utilizator 12:39, 17 Ianuarie 2013
Multumesc pt indrumare,asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii mama2 mama2 Buna ziua, As vrea sa primesc niste opinii legate de urmatoarea situatie. Casatorita de 11-12 ani, mama a doi copii minori (unul de peste 10 ani). In urma ... (vezi toată discuția)
Custodie unica ContSters344731 ContSters344731 buna ziua.am divortat in urma cu 3 ani si s-a stabilit custodie comuna.am 2 copii de 7 si respectiv 8 ani.in tot acest timp tatal copiilor a mai trimis bani o ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil ionela2014 ionela2014 buna ziua. Sunt casatorita din iulie anul trecut si am o fetita de 3 luni. Avem apartament cumparat din iunie anul trecut dar pentru ca nu eram casatoriti a ... (vezi toată discuția)